Sunday 27 January 2013

Ja la tenim aquí!



Quina sorpresa que ens va arribar la setmana passada! 

Per nadal vam participar en un concurs via facebook, publicant la foto del nostre arbre de nadal fet amb decoracions reciclades. Vam guanyar una de les dues còpies del llibre " Excursions amb nens pel camp de Tarragona des d'una àrea de picnic". 




 Com que teníem ganes de provar alguna de les propostes, aquest dissabte ens vam apropar a la zona dels Safarejos, a la Nou de Gaià.

 L'Aleks va ser l'encarregat de seguir les instruccions de com arribar-hi ( tot i que venint de Torredembarra, el camí és molt fàcil, està molt ben explicat i no vam trigar més de 10 minuts).

  En el nostre cas, com que l'Aleks tot just ha fet els 3 anys i el Pau encara li falta un mes per fer l'any, no vam fer la ruta a peu, sino que ens vam limitar a visitar la zona, passejar una mica i jugar al parc.


 En tot cas ens ho vam passar pipa, i esperem de cara al bon temps, anar descobrint els diferents racons que la Barbara, en Rafael i la seva familia ens recomanen a la guia.


1 comment:

  1. Tina,remember la Hermita de Sant Josep, in Montblanc? They have play areas,walks, and picnic area.You used to like it there when you were little! I bet Aleks would like it! :-)xx

    ReplyDelete