Wednesday 24 July 2013

Pastís de cotxe i webs interessants per famílies

Hola,
 doncs últimament m'estic dedicant molt a una de les meves aficions, la cuina, i en especial la rebosteria creativa, com li diuen. El més bonic es fer-ho conjuntament amb els petits de la casa, ja que en aquests moments soc mama a jornada complerta, i tot i que bonic, pot arribar a ser molt agobiant.

 Pero quedem-nos amb la part positiva. Fa una setmana vam preparar amb l'Aleks un pastís de xocolata i vam decidir (perque ja portava temps dient que ho faríem) fer el pastís en forma d'un cotxe vermell. I no precisament pel Rayo de la peli Cars, que el meu fill no ha vist, sino més aviat pel petit Toyota Yaris que condueix el seu avi.

Aquí teniu l'Aleks preparant-se per dur a terme la decoració:


El pastis es un pa de pessic amb cacau, en un motlle petit, d'uns 16cm. Vam tallar dues mitges llunes, deixant, una banda al centre, i les vam col·locar a sobre. A partit d'aqui polint per aquí i per allà, afegint el buttercream de xocolata blanca, i cobrint amb fondant vermell.

 Aquí el teniu treballant amb el corró, extenent el fondant sobre sucre glas. I també fent les rodes del cotxe amb motllos.
  

Pedra pedreta ben rodoneta....

i el resultat final
  

 Ens ho vam passar pipa i no veieu amb quin orgull li va ensenyar als companys i amics!!

  Pero no tot ha estat cuinar, cuinar, cuinar...tot i que en gran mesura si visiteu el blog de matinacookies.blogspot.com.es veureu que hem estat també enfeinats!

 El que volieu era comentar-vos que dos grans pàgines webs que segueixo, fan dos sortejos fantàstics rel·lacionats amb la familia i l'estiu. L'un ve de la mà de famílies en ruta i consisteix en compartir al seu facebook una foto d'estiu en familia. Si sortiu entre les més votades hi ha premis genials com escapades als vilars rurals i altres.

 També a la web de Kangura estàn de concurs. Fins al setembre pots enviar la foto fent servir un portanadons i entrar en molts sortejos. Si us animeu ja sabeu...

 I ben aviat us penjaré la foto de la super nau que l'Aleksandar, el Pau i els nostres amics i veïns i mames vam muntar fa unes setmanes per entrar al concurs del super·.

 una abraçada i bona nit!!

Cristina

No comments:

Post a Comment