Friday 26 April 2013

Sant Jordi, cafes pendents i altres cosetes

hola!!

View 2013-04-21 23.11.40.jpg in slide show

doncs deu n'hi do quin abril que ja està a punt d'acabar!!. En col·laboració amb Matina Cookies hem estat fent uns taller de decoració amb fondant de galetes per a nens al CEIP Roquissar d'Altafulla. Els nens de primària han decorat galetes de temàtica de Sant Jordi que després han venut en una paradeta al poble. Tota una experiència a contratemps pero molt intensa!

View 2013-04-19 09.40.35.jpg in slide show             

I el resultat final!

 També aprofito aquest post per comentar-vos vàries cosetes interessants que he descobert aquests dies a internet...Heu sentit a parlar dels suspended coffees?? o la traducció que he vist més utilitzada "cafes pendents"?. Es tracta d'una tradició de Nàpols, que s'ha extès com a costum per moltes parts del mon. Es tracta d'entrar en una cafeteria/restaurant que promogui la iniciativa, i on puguis pagar un café pendent. La idea, es que durant el dia, qui ho necessiti perque no s'ho pot permetre, sàpiga que en aquella cafeteria/restaurant pot preguntar si algú ha pagat un cafe pendent, i així pendrè un cafe calent en un dia de fred. Ho sé, suposa un gran vot de confiança cap a l'establiment i cap a qui realment utilitzarà aquesta opció, pero al cap i a la fi, es mooooolt bonic. Jo em vaig a pendre un cafe, i en deixo un pagat per si algú que no s'ho pot permetre ho necessita, doncs que li aprofiti!!!. No sé si a Catalunya triomfarà la idea, pero aquí a Torredembarra tenim un meravellos restaurant familiar que ho vol iniciar...si esteu per aquestes terres aneu a l'Acqua i deixeu un cafe pendent!!

 Aquest maig s'apropa plena de coses xules i interessants....Abans de res, i abans que acabi el mes aprofiteu amb els nens i dibuixeu/pinteu papallones. Desde los cuentos de Bàstian les recullen per una activitat que volen realitzar a l'Hospital Vall d'Hebron amb nens. Més info http://loscuentosdebastian.com/mariposas-de-ilusi%C3%B3n-%E2%80%93-solidarios-lcb

 Per no allargar-me massa la comunitat Familiasnruta (els trobareu a facbook) tenen la seva primera trobada a Vilaseca de Solcina...pinta molt interessant amb temes de criances alternatives, viatges en familia i experiències. També tindrà lloc Tarraco Viva, la fira de recreació de la vida romana a la antiga Tàrraco (no es per ser tarragonina, pero una gran oportunitat de fer una sortida en familia).  i cap a finals de mes la fira MINIPOPS de l'associació de mares i pares tecletes. No hi vam anar l'any passat, pero aquesta edició no ens la perdem segur!!

 Ah! I aquest cap de setmana encara sou a temps de gaudir de la fira medieval a Montblanc...molt recomanable!!

 fins aviat!

No comments:

Post a Comment