Thursday 1 November 2012

GALETES DE HALLOWEEN



Hola!

 tot i que amb una mica de retard, us volia passar una foto de les galetes amb motiu de Halloween que ha fet ma mare aquests dies. Són galetes de té i que us he de dir....boníssimes!!!!






 Per si us interessa, en fa per encàrrec i de diferents motius ( podeu visitar el seu blog http://cookiesncards.blogspot.com.es on actualitza les diferents temàtiques).

   A més a més, un dels seus passatemps és fer felicitacions. Per si no ho sabíeu, ma mare és anglesa, i com a bona anglesa, té la costum d'enviar felicitacions per qualsevol esdeveniment. Des dels més típics com aniversaris o nadal, fins a millora't, felicitacions per comiats de solters, bodes, naixements, canvi de feina, exàmens superats, batejos, comunions,...i molt més. Si us interessa, en fa personalitzats, de diferents mides, amb el tema que us interessi i si també voleu, amb imatges o il·lustracions que us facin gràcia ( té un catàleg d'il·lustracions de diferents professionals anglesos que pot fer servir per muntar les targetes). Ja siguin per nens o adults, segur que us pot oferir una targeta feta a mida, i si voleu amb el nom o l'edat o les dades que vulgueu de la persona a qui li voleu regalar. Visiteu el seu blog per més informació!

 If you are living in Spain and you are looking for a big selection of handmade cards for all kinds of events, visit http://cookiesncards.blogspot.com.es . My mum makes all types of card for events such as birthdays, farewells, weddings, births, congratulations,....She will be more than happy to send you via email a few pictures of different options, so you can choose which one suits you best. Plus, they are all personalised with the message you want, the name or age of the birthday person and other details you might want.

 You will also find a selection of home made biscuits, for special events. Keep visiting the blog for updates.

No comments:

Post a Comment